Az új tanévben is folytatjuk a megszokott modellezés és elektronika/informatika foglalkozásokat, az alábbiak szerint.

A modellezés foglalkozás minden héten hétfőn, szerdán és pénteken is 15 órától 18 óráig fog tartani. Az elektronika és informatika foglalkozások péntekenként lesznek 17 órától 20 óráig. Az érdeklődésre tekintettel fontolgatjuk az elektronikai szakkör esetében egy szombat délutáni foglalkozás beiktatását is, erről még egyelőre nem született döntés.

A modellezés foglalkozás az eddig megszokott formában folytatódnak. Idén is lesz lehetőség fa és műanyag modellek, egyedi eszközök készítésére. A modellezés foglalkozás helyszíne az első számú műhely (G1), amely a Hímző utca 11. földszintjén található.

Az elektronika és informatika szakkörben előre legyártott nyákokkal bővítettük a tananyagot és ennek segítségével az elkészíthető bonyolultságú eszközök száma is nőtt. Ennek a fejlesztésnek az utolsó fázisaiban vagyunk, a végeztével egy teljesen modernizált tanmenetet tudunk majd mutatni, jelentős online tartalommal. Az elektronika foglalkozás helyszíne az második számú műhely (G2), amely a Hímző utca 6. földszintjén található.

A tagdíj mértéke a korábbiakhoz képest nem változott, továbbra is 10.000 forint a negyedéves tagdíj.  A napidíjas fizetést az új tanévben csak havonta egyszer áll módunkban elfogadni mostantól.

Csatlakozni az év folyamán bármikor lehet. A modellezés foglalkozás alsó korhatára 8 év, az elektronika foglalkozásé 12 év. Új tagok beiratkozása személyesen lehetséges a foglalkozások ideje alatt.

A házirendünk az új tanévben valószínűleg változni fog, ezzel kapcsolatban új és meglévő tagjainknak (ill. gondviselőjüknek) aláírásukkal nyilatkozniuk kell az elfogadásáról. Az aláírásokat a GDPR irányelveink szerint fogjuk kezelni.

Az első modellezés foglalkozás már meg is volt idén, a következő holnap, szeptember 11-én lesz. Az első elektronika foglalkozás jövőhét pénteken, szeptember 20-án lesz.